До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить італійський діджей Марко Карола

1 грудня в київському CHI by Decadence House виступить один з найвідоміших італійських діджеїв Марко Карола, який почав кар'єру ще на початку 1990-х в Неаполі, і за ці роки встиг стати реальною суперзіркою техно-музики.

Марко Карола

Свій перший реліз італієць випустив на маленькому лейблі Subway Records 1995 року. Дивно, але він практично відразу знайшов власне звучання. У дебютного синглу говорить вже назва – Hard Melody. За словами Марко, він завжди записував потужний і драйвовий техно. За останні п'ять років він випустив понад 30 релізів і звернув на себе увагу, в тому числі відомого італійського діджея Мауро Пікотто.

Реклама

Особлива риса Марко Карола – в його техно завжди відчувається, звідки він. "Куди б я не приїжджав, всі чекали від мене цього самого фірмового гарячого південного колориту. Мовляв, хлопець, покажи нам, як потрібно по-справжньому відриватися. Звичайно, я не включав їм самбу. Але мовою техно відповідав слухачам – так, хлопці, я з Півдня, з Неаполя. І сьогодні вночі буде гаряче, як ніколи", – розповідав діджей в численних інтерв'ю. Ця пристрасть і палкість зробили його зіркою Ібіци. Характер амбітного італійця оцінив і техно-ікона Карл Кокс, завдяки якому Карола увійшов у вищу лігу електронної музики.

"Я зізнаюся собі в тому, що я закінчений трудоголік і перфекціоніст. Не приховую того, що дуже втомлююся. Але сьогодні не можна інакше. Marco Carola – це давно не тільки я. Це команда людей, що працюють на спільну справу", – зізнається артист, за плечима якого вже ціла музична імперія під назвою Music On. Карола сьогодні популярний не тільки в Європі, але і в США, де його називають амбассадором справжнього техно.

Почути його в Києві – велика вдача, і пропустити цю вечірку точно не можна.

КУПИТИ КВИТКИ НА MARCO CAROLA В КИЄВІ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.