До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться Віденський бал

Віденський бал – одна з найкрасивіших світських традицій. Так, у Віденській державній опері він проводиться щороку, починаючи з 1935, і занесений ЮНЕСКО до списку нематеріальної культурної спадщини. Всього ж у сезоні, котрий триває з листопада по лютий, у Відні проходить 400 балів. В цьому році до традиції приєднається і Україна – 27 і 28 жовтня в київській мерії відбудеться свій Віденський бал. Його відкриють мери Відня і Києва Міхаель Хойпль і Віталій Кличко. Для того, щоб оцінити відповідність балу в Києві всім канонам таких класичних подій, в Україну прибуде віденський бальний комітет.

Грейс Келлі

Поки пари-дебютанти готуються до свого першого справжнього балу і розучують полонез, яким повинен відкритися бал, організатори готують для гостей сюрприз. Під час Віденського балу в Києві можна буде побачити унікальні скляні туфлі авторства Фабріціо Паскуале. Паскуале – знаменитий дизайнер з Лос-Анджелеса, який створює сценічне взуття для Мадонни, Анджеліни Джолі, Сари Джесіки Паркер. Також Паскуале вигадав фактично музейний експонат – бальні туфлі з муранського скла з коштовностями. Він створив близько ста пар скляних туфель – та, котра приїде до Києва, остання, що залишилася у автора.

Реклама
Актриса Міра Сорвіно на Віденському балу

Також на балу можна буде побачити виставку "Золотий вік Голлівуду" – особисті речі світових знаменитостей. Приміром, американський дизайнер Кіт Холман, який створював образи для Елізабет Тейлор і Майкла Джексона, покаже в Києві раритетний одяг Джексона.

Придбати квитки можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.