До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український режисер Саша Касюга зняв документальний фільм про Мадонну

Сьогодні, 8 жовтня, на стримінгу Paramount+ відбудеться прем’єра стрічки "Madame X" — документального фільму про знамените однойменне турне Мадонни у 2019-2020 роках. Фільм зняв український режисер Саша Касюга — над стрічкою про Мадонну він працював у складі дуету SKNX разом з португальцем Нуно Ксіко. Дует SKNX співпрацює з попзіркою вже не вперше: до цього вони зняли короткометражну стрічку про альбом 2019 року "Madonna — World of Madame X".

Концерт-фільм дає змогу глядачам поглянути на турне Madame X очима Мадонни і її альтер его Madame X — таємного агента, який подорожує світом, змінює особистість, бореться за свободу і "несе світло в темні місця". Тур стартував у вересні 2019 року на сцені Бруклінської музичної академії в Нью-Йорку й завершився в березні 2020 року в Парижі. За цей час Мадонна дала 75 концертів у театрах США і Європи.

Реклама
Саша Касюга (ліворуч), Мадонна, Нуно Ксіко

Про роботу з Мадонною vogue.ua розповів сам Саша Касюга. Режисерові 26 років, він народився в Дніпрі, живе в Штатах. "Знімання відбувалося в Парижі, Лос-Анджелесі, а головні локації було вибрано в Португалії, у Лісабоні, — розповідає Саша. — Шоу знімали впродовж кількох ночей, але робота над редакцією фільму тривала приблизно рік. Безумовно, працювати з такими артистами, як Мадонна, складно, але дуже захопливо. Коли усвідомлюєш, яка на тобі відповідальність, то стараєшся на повну! В іншому, з Мадонною працювати дуже комфортно, вона докладає не менше зусиль, щоб все було на вищому рівні! За лаштунками все було максимально органічно, вона дуже collaborative і завжди відкрита до ідей".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.