До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться квартирник музиканта Alexjazz, де збиратимуть кошти для ЗСУ

У Києві запустили серію музичних квартирників з благодійною місією — всі гроші йтимуть на підтримку ЗСУ. Перший квартирник відбудеться вже 28 липня в новому музичному барі UnderWu — першим учасником ініціативи стане репер Alexjazz у супроводі живого бенду.

Alexjazz

Alexjazz — сольний гіп-гоп-проєкт Олексія Кириченка, в основі якого лежить відверта лірика, сторителінг, мелодійні речитативи та симбіоз музичних стилів (гіп-гоп, джаз, фанк, фольк, електроніка). Музикант випустив три сольні альбоми, записав кілька колаборацій з українськими артистами. На концерті в Києві представить треки з альбому "Ф’южн". Також учасником квартирника стане відомий київський саксофоніст і композитор Андрій "Бармалей", що поєднує джаз з електронною антиутопічною естетикою.

Реклама
Андрій "Бармалей"

У межах квартирника також відбудеться аукціон, одним з лотів якого стане раритетний вініл Jesus Christ Superstar Overture з власної колекції Ігоря Постоєнка. Усі зібрані кошти підуть на потреби військових.

Квартирник відбудеться 28 липня о 18:00 в музичному барі UnderWu.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.