До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль випустить візуальний альбом

Тіна Кароль оголосила про випуск візуального альбому "Інтонації", прем'єра якого відбудеться вже 8 березня. Visual album – це відомий музичний формат, в якому артист випускає відеокліп до кожної пісні зі свого альбому. Все відео об'єднані єдиною концепцією, щоб розповісти цілісну історію всієї музичної платівки. В Україні цей візуальний альбом стане першим.

Тіна Кароль

Також 8 березня буде представлена його телевізійна версія, в якій відеоролики з альбому будуть об'єднані з інтерв'ю Тіни Кароль.

Реклама

Разом з тизером майбутнього фільму, Тіна Кароль опублікувала в своєму Instagram фотографії зі зйомок, стилізованих під palaroid-знімки. Зйомки фільму проходили в Київській Оранжереї, Національному Львівському Оперному театрі й літературно-меморіальному музеї-квартирі Павла Тичини. Для зйомок фільму співачка вибрала вбрання від українських брендів Dafna May, Elena Reva, The Flow, Lake Studio, Elena Burba, Gasanova, Ruslan Baginskiy.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.