До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль представила перший NFT-лот

Тіна Кароль представила унікальний NFT-лот цифрового мистецтва в межах свого проєкту "Молода кров".

Перший лот Тіни Кароль єдиний у світі: на аукціон буде виставлено унікальний цифровий автограф співачки, і це відбиток її пальця. Отримані кошти передадуть для розвитку музичного проєкту Тіни Кароль "Молода кров".

Реклама

"Мій NFT-лот об’єднує два світи — музичний і токенізований. Цифрове й аналогове мистецтво стирає межі", — коментує Тіна.

Тина Кароль в съемке для сентябрьского номера Vogue UA, 2020Тіна Кароль у зніманні для вересневого номера Vogue UA, 2020

"Молода кров" — майбутній українськомовний альбом Тіни Кароль. До нього ввійдуть дуети попдіви з молодими виконавцями, зірками, популярність яких неухильно зростає, і зовсім новими артистами.

"Місія проєкту „Молода кров" відкрити для широкої аудиторії нові імена, поповнити каталог української музики й звернути увагу слухачів на українську молоду попкультуру. Це проєкт возз’єднання і єдності, тому його вихід присвячений 30-й річниці Незалежності України", — каже Тіна Кароль.

Тина Кароль в съемке для сентябрьского номера Vogue UA, 2020Тіна Кароль у зніманні для вересневого номера Vogue UA, 2020

Раніше Тіна Кароль вже створювала успішні музичні проєкти для популяризації української культури. Пісня "Україна — це ти" ввійшла до шкільної програми, а також опублікована в хрестоматії з української мови для других класів шкіл.

Фільм і гала-концерти "Різдвяна історія з Тіною Кароль" стали наймасштабнішими музичними проєктами для популяризації українських колядок і щедрівок. Альбом співачки "Колядки" щороку стає найпрослуховуванішим альбомом у період різдвяних свят.

Аукціон з NFT-лотом української попдіви відбудеться наприкінці червня. У ньому візьмуть участь користувачі, зареєстровані на сайті Binance, — найбільшій у світі платформі для торгівлі цифровими активами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.