До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стінг передав Україні значну фінансову допомогу

Майже тиждень тому всесвітньо відомий артист і філантроп Стінг записав у себе в Instagram відео на підтримку України, в якому закликав всіляко допомагати нашій країні. Вчора стало відомо, що його заклики дали результат – артист передав Україні фінансову та гуманітарну допомогу.

Про це у себе в соціальних мережах повідомив Андрій Ставніцер: "Наш центр Help Ukraine.center радо повідомляє, що ми отримали щедру фінансову допомогу від Стінга та його дружини Труді Стайлер, що дуже допоможе нашій роботі". Крім того, український бізнесмен зазначив, що артист також надіслав з Великої Британії багато гуманітарної допомоги до Польщі – від одягу та їжі до теплих ковдр і дитячого харчування.

Реклама
Труді Стайлер і Стінг

Не словом, а ділом Україну та її мешканців у цей складний час також підтримали вже багато світових знаменитостей. Зокрема, Леонардо Ді Капріо перерахував 10 мільйонів доларів нашим збройним силам, згадавши своє українське коріння. Його бабуся народилася в Одесі й поїхала звідти до Німеччини з батьками після Жовтневої революції, де в бомбосховищі під час авіанальоту народилася його мама. Уродженка Чернівців Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер пожертвували 3 мільйони доларів, Блейк Лайвлі з чоловіком перерахували 1 мільйон доларів, як і письменниця Джоан Роулінг, а Джиджі Гадід передасть Україні весь свій заробіток на модних показах за минулий місяць.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.