До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слухаємо новий альбом співачки BÁLLI

Молода українська співачка BÁLLI випустила дебютний альбом "Ранок". Можливо, ім’я BÁLLI ви чуєте вперше, але Ліза Байрак (справжнє ім’я співачки) не новачок у світі музики. Ліза — випускниця Київської муніципальної академії музики ім. Р. М. Глієра, досвідчена джазова співачка, у минулому — учасниця шоу "Голос Країни". Її новий альбом написано в співавторстві з Олександром Огневцем, учасником Dornabanda Івана Дорна, який працював з Гайтаною і Джамалою. Альбом вийшов танцювальним і динамічним — те, що так треба всім нам цієї весни.

"Всі пісні натхнені реальними історіями з мого особистого життя, — розповідає BÁLLI. — Мені хотілося показати, якою різною може бути жінка в різних життєвих обставинах. Сьогодні „добро мені", а завтра я — „lava", яка вивергається з вулкана й спалює все на своєму шляху. Окремо хочеться відзначити трек „Добре мені". Це особлива композиція, яку робили з думками про літні дискотеки, за якими ми всі так скучили. Дуже хочеться, щоб вони скоріше повернулися в наше життя. А поки можемо потанцювати вдома з коханою людиною".

Ліза Байрак у зніманні Vogue UA

Послухати альбом "Ранок" наживо можна буде 22 червня в київському концерт-холі Caribbean Club. EP "Ранок" видав лейбл Enjoy! Records, який співпрацює з Джамалою, музикантом LAUD та іншими артистами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.