До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слухаємо новий альбом Джамали – "Ми"

Для багатьох музикантів карантин став можливістю поринути в себе, попрацювати в студії і створити нову музику. Так, сьогодні у світ вийшов новий альбом Джамалишостий у кар'єрі української співачки, який був записаний влітку минулого року на студії у Львові. Альбом "Ми" Джамала присвятила вірі в себе.

"Це дуже особливий для мене альбом. І не лише тому, що в ньому піднімаються особисті теми, а ще й тому, що він натхненний людьми, нашими з вами почуттями. Якби мене попросили описати всі пісні одним реченням, я б сказала так: "Любов, сила, подяка, віра і прощення". Звісно, є в альбомі й інші емоції, трохи легковажності і навіть крапелька розчарування. Але лейтмотив практично всіх композицій в тому, що нам треба бути вдячним, вірити в себе, вірити у своїх дітей. Щоб полюбити себе, потрібно мати силу, яка і є у нас всередині. Але ми постійно слухаємо інших, немов хтось може краще знати, як нам жити".

Реклама

До альбому увійшли вісім треків, серед яких недавній сингл "Вдячний", композиція Like a Hero саундтрек для фільму Агнешки Холланд "Ціна правди" і міжнародний хіт "Кохаю" з казахстанським репером Jah Khalib. Саундпродюсерами запису стали Микола Усатий і Діма DredLock, а співавторами пісень разом з Джамалою Олександра Макарівська, Андрій Чмут, Тетяна Мілімко і Дарина Федоренко.

Почути альбом наживо можна буде 14 травня на концерті в Жовтневому палаці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.