До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сильно: MONATIK представив новий кліп

На офіційному YouTube-каналі відбувся реліз довгоочікуваної відеороботи MONATIK на трек "Сильно", який увійшов до третього сольного альбому виконавця "LOVE IT ритм". У новому кліпі артист відправляє глядача у відкритий космос кохання, у спроєктований ним сон, який він щиро бажає випробувати кожному.

MONATIK інтегрував нескінченний світ підсвідомості в повсякденне життя в самому серці Києва. Головна героїня відео – модель Анна Шуть, яка прикрасила обкладинку додатка Vogue Travel у грудні 2019 року. Вона занурилася в атмосферу майбутнього у своєму сні – для цього здійснила політ з висоти 30 метрів і пройшла спеціальну підготовку з акробатами.

Реклама

"Висота моїх думок і справді була лячною, метрів 30, якщо не помиляюся. Було захопливо складно, але в цьому весь шарм. Проходила спеціальну підготовку з акробатами, відпрацьовували кожен рух з боку техніки безпеки, ну і звісно ж, краси", – коментує Анна Шуть.

У небувалому захваті модель і акторка залишилася не лише від команди MONATIK, з якою давно мріяла працювати. Дівчина зізнається, що божеволіє від музики артиста, а участь у кліпі була для неї дуже знаковою і довгоочікуваною.

"Команда казкова, найкращі люди, з якими мала змогу працювати в Україні. Аж приємно за наших. Мій образ "Сильно" відповідає моєму особистому – спокійно-повітряний з нотками art-екстриму. Ну і краса точно врятує світ, але це буде краса наших думок".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.