До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шоу співачки Бьорк повертається

Ісландська співачка Бьорк завершила серію концертів і театральних постановок у новому нью-йоркському культурному центрі The Shed і тепер вирушає в наступне турне. Артистка вирішила провести легендарне шоу Cornucopia ("Ріг достатку") в Лондоні, Дубліні і Глазго в листопаді цього року. В основі сюжету – казка про навколишнє середовище і майбутнє нашої планети. Бьорк працювала над проєктом з режисером Лукрецією Мартель і сучасними художниками Тобіасом Греммлером і Джеймсом Меррі.

Бьорк

Найамбітніше шоу Бьорк, яке дебютувало в Нью-Йорку на початку 2019 року, відбувається за допомогою візуальних ефектів, звукового пейзажу з 360-градусним оглядом, а такою за участю групи жінок-флейтисток, арфи, електронних інструментів, ісландсього хору та камери реверберації.

Реклама
Cornucopia show
Cornucopia show

Костюми для шоу розробили креативний директор Balmain, Олів'є Рустен, і бельгійський дизайнер Іріс ван Герпен. "У шоу залучені сцена і подіум, його мета – розважати глядачів. Це спроба створити мрію, за якою можна спостерігати здалеку", – розповіла Бьорк. Продаж квитків стартує 8 серпня.

<b>Бьорк</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.