До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сергій Жадан написав український переклад до пісні "Воїни світла"

Сергій Міхалок та гурт "Ляпіс Трубецькой" презентували новий сингл та відеокліп на культову пісню "Воїни світла" українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст і волонтер Сергій Жадан.

"У цей нелегкий для всіх нас час дуже важливо залишатися разом, залишатися сильними, справжніми воїнами! Саме тому ми вирішили потішити наших друзів, наших братів і сестер піснею, яку ви вже дуже добре знаєте, ще з 2014 року. Але ми хочемо презентувати вам її на улюбленій нами, і я впевнений, багатьма з вас мові, а також у новій акустичній версії, – розповідає Сергій Міхалок. – Це пісня про свободу й любов, про боротьбу й віру, та, про перемогу добра над злом. Ця пісня має просту і скромну назву – „Воїни Світла"".

Реклама
Фото Дмитра Козацького з "Азовсталі", яке в соціальних мережах назвали "Воїни світла"

Нагадаємо, що Сергій Міхалок переїхав до України у 2015 році, у 2020-му він дістав звання Заслужений артист України. Після початку повномасштабного вторгнення Сергій Міхалок з гуртом гастролює Європою, а кошти, зібрані на концертах, передають на підтримку України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.