До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші альбоми 2021 року

Від довгоочікуваного четвертого альбому Адель до лонгплею Certified Lover Boy Дрейка — ось дев'ять нових релізів, які вам потрібно додати до свого плейлиста у наступному році.

Drake, ‘Certified Lover Boy’

Під час недавнього лайв-виступу в інстаграм разом зі своїм батьком Деннісом Грехемом Дрейк описав майбутній альбом як платівку, яка "може не сподобатися деяким фанатам". Але наполягав на тому, що це "музика, для розуміння якої потрібно розвиватися". Ми припускаємо, що CLB, який вийде в січні 2021 року, покаже нам Дрейка в амплуа софтбоя, якого ми раніше бачили хіба що в композиціях Hotline Bling і One Dance. Дійсно, в кліпі на головний сингл альбому Laugh Now, Cry Later Дрейк поводиться як звичайний хлопець: грає в баскетбол, прекрасно проводить час і справляє якнайприємніше враження. Це буде шостий альбом Дрейка з часу його дебюту в 2010 році — відтоді, як він став одним з, якщо не найуспішнішим, репером усіх часів.

Реклама
Ріанна, tbc

Ми не втрачаємо надії, що R9, дев'ятий студійний альбом Ріанни, все-таки вийде в новому році. Співачка відкладала його реліз вже впродовж кількох років, будучи зайнятою своїм багатомільярдним бізнесом Fenty — косметикою, одягом і лінією білизни. Чутки про те, що її перший альбом з часів Anti (2016) буде натхненний стилем реггі, підтвердилися в березні цього року, коли РіРі поговорила з британським Vogue. В інтерв'ю Ріанна також додала, що все-таки альбому не варто чекати, затамувавши подих, бо дата релізу поки що невідома. "Я не можу сказати, коли його випущу. Але я дуже агресивно (це цитата — прим. ред) працюю над музикою".

Кід Каді, ‘Man On The Moon III’

Третя і заключна частина трилогії альбомів, яка почалася в 2009 році з дебютної платівки Man On The Moon: End Of The Day, а потім продовжилася Man On The Moon II: The Legend Of Mr Rager 2010 року. Минуло більше десяти років, і третя частина вже в дорозі. У жовтні Каді випустив атмосферний тизер, в якому замислений музикант курить, купаючись у світлі "червоної планети"... Нагадаємо, що в цьому році музикант випустив кілька цікавих релізів, в тому числі The Adventures of Moon Man & Slim Shady з Емінемом. Хоча точної дати виходу поки що немає, Каді недавно написав у Твіттері: "Нова музика має потрапити у ваш плейлист неодмінно, так що будьте готові до наближення безумства" і супроводив цей текст диявольськими смайликами... Ми напоготові і чекаємо.

Арло Паркс, ‘Collapsed In Sunbeams’

Арло Паркс — нове ім'я в музиці: співачка і поетеса з Лондона, яка стала проривом 2020 року по версії BBC Sound of 2020 року, а також найкраща нова сонграйтер за версією британського Vogue. Паркс випустить дебютний альбом в кінці січня на лейблі Transgressive Records. В альбомі є як мінімум захоплююча дух пісня Black Dog, а також колаборація з Clairo — сингл Green Eyes відображає проблеми одностатевого кохання. За словами самої артистки, її платівка натхненна дуже різною музикою, від King Krule до Portishead і Френка Оушена. Нагадаємо, що дівчина також устигла випустити два EP, Super Sad Generation і Sophie, які отримали визнання критиків, так що 20-річна Арло Паркс напевно стане суперзіркою в 2021 році.

Каньє Уест, 'Donda: With Child'

Ще один реліз, який переносився неодноразово, але тепер, коли Каньє Уест не такий зайнятий, він напевно знайде час, щоб завершити свій 10-й альбом. У липні репер і кандидат у президенти 2020 року опублікував у Twitter уривок з пісні під назвою Donda. У треку звучить голос його матері, Донди, яка померла в 2007 році: вона декламує слова пісні KRS-One "Sound of da Police". У вересні, також через Twitter, Уест анонсував новий трек Believe What I Say. Поки неясно, чи буде в альбомі Nah Nah Nah за участю DaBaby і 2 Chainz, яку Уест випустив в жовтні в рамках своєї виборчої кампанії.

Rhye, Home

Майк Мілош, музикант з Лос-Анджелеса і засновник групи Rhye, анонсував новий альбом — а це означає, що в 2021 році нас очікує мінімум кілька розкішних млосних вечорів у супроводі його сексуального вокалу. Альбом, який виходить 22 січня, буде називатися Home. І це символічно: він був написаний за останній рік, під час локдауну, в домашній студії Мілоша в Лос-Анджелесі з думками про батька музиканта.

Зейн Малік, ‘Better’

У вересні новоявлений батько випустив сингл Better, що підігріло інтерес до нового альбому. Дехто думає, що альбом також назватиметься Better, але це ще не підтверджено. У заяві, що супроводжує сингл, було сказано: "З повною творчою владою над своїм третім альбомом, Зейн нарешті пише музику, яку завжди хотів". Новий лонгплей слідує за платівками Mind Of Mine 2016 року і Icarus Falls 2018 року, які Зейн випустив після того, як пішов з One Direction у 2015 році.

Лана дель Рей, ‘Chemtrails over the Country Club’

Попри насичений 2020 рік — співачка випустила книгу поезії Violet Bent Backwards over the Grass — Лана Дель Рей не планує сповільнюватися в наступному. У березні 2021 року у шестиразової номінантки на Ґреммі з'явиться нова книга Behind The Iron Gates — Insights From An Institution (Simon & Schuster), а також новий альбом, спродюсований Джеком Антонофф. Реліз спочатку мав називатися White Hot Forever, але був відкладений через Covid-19. Тим часом Дель Рей виклала в Instagram тизер нової пісні "Tulsa Jesus Freak" і також випустила реліз "Let Me Love You Like a Woman", який міцно увійшов у світові чарти. Так що чекаємо з нетерпінням.

Адель, tbc

Новий альбом Адель, можливо, на сьогодні є найочікуванішим записом у світі. Минуло п'ять років від часу її платівки "25", і багато хто був упевнений, що 2020 рік стане роком повернення Адель, але у пандемії були інші плани. Про те, що вона працює над альбомом, співачка заявила ще в 2019-му, заінтригувавши, що пише його в студії разом з Джоном Леджендом. Але в червні цього року її менеджер Джонатан Дікінс повідомив британській газеті Music Week, що запис альбому відкладено на невизначений термін і що альбом буде "готовий, коли він буде готовий". У тому ж місяці Адель відповіла фанату в Instagram, який запитав, чи вийде альбом: "Звичайно, ні. "Корона" ще не закінчилася. Я на карантині. Одягніть маску і наберіться терпіння". Надії знову відродилися, коли співачка оголосила про своє повернення в програмі Saturday Night Live і зізналася, що у неї написано багато нової музики.

За матеріалами Vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.