До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Гласпер – серед хедлайнерів Leopolis Jazz Fest

Здається, зміна назви з Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest тільки зробила фестиваль сильнішим. Лайн-ап в цьому році не перестає тішити: після оголошення про те, що 27 червня на Leopolis Jazz Fest виступить британський музикант Джеймі Каллум, стало відомо ще про одного хедлайнера – зірку нового американського джазу Роберта Гласпере. Гласпер представить у Львові новий проект R + R = NOW (Reflect + Respond = Now) – супергурт, в якому грають найкращі молоді музиканти з усього світу.

Роберт Гласпер

Роберт Гласпер – джазовий піаніст і продюсер. У 2012 він отримав "Греммі" в номінації "кращий r'n'b альбом" за платівку Black Radio, в 2014 – за альбом Black Radio 2, а в 2015 – за спільний з Кендриком Ламаром трек These Walls. В якості продюсера брав участь у записі альбому Кендрика Ламара, Каньє Веста і Джей Зі. В першу чергу Гласпер відомий як майстер поєднання жанрів – джазу, соулу, фанку, хіп-хопу та електронної музики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.