До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Радіо Аристократи вручать музичну премію (A) Prize 2018

24 лютого премію за кращий український музичний альбом вручить Радіо Аристократи – одна з найпопулярніших радіостанцій в країні. З цього приводу "аристократи" влаштують в клубі Closer велику вечірку, на якій виступлять гурти Её, Dakooka, OY Sound System, Очеретяний Кіт, INAIA, 5 Vymir.

До шорт-листа премії ввійшли 14 альбомів українських музикантів. Це гурти Ее ("Чоловік-Муза"), Yuko (Ditch), OY Sound System (Attention! Attention!), MARU (1), Sophie Villy (Planet A), Ivan Dorn (OTD), Bahroma (Дом), DaKooka (Гордо), Nousinthis (Piano Sessions), Очеретяний Кіт (Налягай на весла), Constantine (Один), INAIA (Like/ Dislike), Бумбокс (Голий Король), Dennis Adu (Influences). У складі журі, яке 24 лютого оголосить переможця – джазмен, арт-директор Leopolis Jazz Fest Олексій Коган, музиканти Мілош Єліч та Юхим Чупахін, журналіст і ведучий Влад Фісун, композитори Алла Загайкевич і Євгеній Ступка.

Реклама

"Протягом року ми фіксували альбоми, випущені в українських великих і маленьких студіях, самвидавом і через цифрову дистрибуцію", – розповідає Ярослав Лодигін, співзасновник Радіо Аристократи. – "Ми фокусуємося на альбомах, тому що впевнені, що саме концепція і контекст найкраще передають наміри музиканта. Ми не звертаємо уваги на мову і жанри. Ми вивчаємо музику. І шукаємо те, що залишиться в ній назавжди".

Більше інформації про премію можна прочитати тут.

Партнер премії (A)Prize 2018 – Pepsi.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.