До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Просто діва: 4 образи Леді Ґаґи на шоу в Лас-Вегасі

20 січня в Лас-Вегасі відбулося шоу Леді Ґаґи під назвою JAZZ & PIANO, в якому разом з нею на сцені грав оркестр з 30 музикантів, в тому числі відомий американський джазовий трубач Браян Ньюман – давній друг співачки. Леді Ґаґа виконала в новій обробці як відомі хіти на кшталт Paparazzi і Born This Way, так і нові треки. Не менше захоплення традиційно викликали її сценічні образи.

Шоу Леді Ґаґи в Лас-Вегасі

За вечір артистка приміряла чотири ефектних вбрання, всі різні за змістом і настроєм. Спочатку шанувальники побачили її в сексуальній напівпрозорій сукні-сітці, додатково прикрашеній блискучими каменями і кристалами. Потім вона одягнула маскулінний костюм, в якому легко було б уявити Марлен Дітріх – смокінг з білою сорочкою, метеликом і циліндром підкреслив силу характеру Леді Ґаґи. Після цього вона продемонструвала свою любов до творчості Пьєропаоло Піччоллі – від її яскраво-рожевого кейпу з кутюрної колекції Valentino неможливо було відірвати погляд. Четвертий образ знову апелює до найкращих традицій золотої ери Голлівуду: складна фактура, сексуальний крій і прикраси – зробили свою справу.

Леді Ґаґа в Valentino
Леді Ґаґа в головному уборі Rinaldy Yunardi і сережках Laruicci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.