До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: друга частина дебютного альбому Аліни Паш

Аліна Паш представила другу частину концептуального альбому PINTEA, присвяченого історії її далекого родича – напівміфічного закарпатського Робін Гуда, Пинті Хороброго.

"Треклист обох частин альбому вибраний невипадково. Перша частина називається "Гори". Я родом з гірського села. Гори тут – це символ рідного місця, моїх витоків, музичного коріння", – каже Аліна.

Реклама

Частина Misto присвячена динамічному життю у великому місті, де сплітаються люди, події та випадкові зустрічі. І якщо в першій частині альбому основним акцентом було етнозвучання, то лейтмотив другої частини – урбан-саунд, хіп-хоп і всі його актуальні варіації. "Я свідомо робила багато спільних треків з фрешменами. Мені цікаво підтримувати молодих артистів. З новою енергією все вдається по-чесному", – зазначає співачка.

Аліна співає і про Київ. Це місто – як троянда вітрів. В обличчях перехожих – різні світи. Так звучить і сам альбом. Хіп-хоп французькою, російською та українською мовами, меланхолійний тріп-хоп грузинською (Dykhalyс Ніні Нутсубідзе), неосоул англійською (фічеринг з українським музикантом WWWAAAVVVEEE). Нарешті, драматичний worldсаунд від італійського продюсера Пірса Фаччині (сингл Radila).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.