До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: мінлива Луна у кліпі "Дельфины"

"Дельфины" – нова пісня Луни з альбому "Транс", який вийде вже в вересні. Сьогодні, 26 липня, Христина Бардаш представила кліп до цього треку: історію знімали на острові Балі і в Києві, а режисером став Андрій Рубець. "У пісні "Дельфины" я співаю про свої почуття, які показую через метафори природи і стихії. Дельфіни – це чиїсь бажання, які жадають моєї взаємності, але я їм більше не вірю. Ось і розповідаю про це в формі пісні. Хочу виокремити велику роботу, яку виконав режисер Андрій Рубець, знявши частину матеріалу на острові Балі, а частину – в Києві! Мені дуже подобається динаміка і контраст, які він привніс в роботу", – коментує Луна.

У чотирихвилинному кліпі Луна встигає змінити більше п'яти образів – цього вимагала ідея відео. "Мені хотілося показати жінку в різних її межах, різних настроях і станах, від жінки-вампа до романтичної дівчини. Тому я попросила стиліста Ірину Головко підібрати кардинально різні образи".

Реклама

Так, на початку відео Христина танцює в короткій сріблястій сукні Paco Rabanne – "щоб сяяти, як Місяць", пояснює артистка. Пізніше з'являється в червоній відвертій сукні і рукавичках з латексу, придбаних у вінтажному магазині.

Серед образів Христини також сукня Alexander Wang; японське вінтажне кімоно з ручним розписом, чорна сукня з пір'я The Party Dress і весільна вінтажна сукня 60-х років. "Для танців я вибрала улюблені "пухнасті" босоніжки Charlotte Olympia", – каже співачка.

Хореографом кліпу стала Марина Кущева, учасниця трупи Appache Crew, яка співпрацює з Іваном Дорном і Monatik. Для Луни це – дебют: "Я ніколи не ставила хореографію в кліпах, і для мене це був хвилюючий момент. Я просила Марину створити щось, властиве Луні, що має унікальний вигляд і будується на простоті і наївності! У нас було всього кілька репетицій, але вдалося чудово. Тепер займатимуся танцями".

Новий альбом "Транс" Луна представить 11 жовтня в Києві. Місце концерту поки тримають у таємниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.