До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: Under a spell — новий альбом Річарда Барб’єрі

26 лютого на лейблі Kscope вийшов альбом англійського музиканта й композитора Річарда Барб’єрі. На обкладинці платівки Under A Spell — робота українського фотографа Генріха Шимоновича, яка точно передає ідею альбому, що його музикант записав удома під час локдауну у 2020 році.

"Я написав і записав альбом у власній студії вдома, з усією цією дивиною, що відбувається зовні", — каже Барб’єрі. "Це дивний, самодостатній альбом, який передає стан сну, у якому всі ми опинилися в останній рік". Барб’єрі — британський музикант, який починав у 80-ті як учасник прогресивного нью-вейв-гурту Japan, пізніше був клавішником гурту Porcupine Tree. Under A Spell — четвертий сольний альбом Барб’єрі.

Реклама

Про джерела натхнення до альбому музикант розповідає так. "Я мав багато дивних, повторюваних снів, які тривали навіть після пробудження, — каже Барб’єрі. — Вони ґрунтувалися навколо образу лісової стежки, зображеної на обкладинці альбому, — таке сюрреалістичне, пустельне середовище. Ви немов ідете лісом, прямуючи до світла й залишаючи реальний світ. Звідси й виникла назва Under A Spell — вона передає відчуття, що ви начебто не повністю контролюєте ситуацію. Ніби ваші сни вказують вам напрямки, які ви іноді можете контролювати, а іноді ні".

Знімок українського фотографа Генріха Шимоновича, що став обкладинкою альбому, — світлина із серії "Відтінки білого", яку митець зробив 2013 року й експонував на виставці в Києві. Генріх Шимонович — автор соціальних і художніх фотопроєктів та кількох книг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.