До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Тіна Кароль представила кліп "Подвійний рай"

Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому під назвою "Подвійний рай". Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram, де опублікувала обкладинку майбутнього альбому. Реліз заплановано на 29 жовтня. За день до виходу платівки співачка представляє її великий трек. "Подвійний рай" присвячено людині та стосункам, від яких обидвоє вже вільні. Я присвячую новий альбом своїй свободі", — написала в Instagram Тіна Кароль.

Нова відеоробота "Подвійний рай" — це романтичний трилер. Звертаючись до кіно естетики "нульових", попдіва епатує сміливою зміною іміджу. Тепер вона яскрава блондинка з пістолетом у руках, її мішень — ревність. Режисеркою відеороботи стала Аліна Симоненко. "Було неймовірно працювати з музою, де кожна пластика руху та гра — це втілення мистецтва. Тендітна дівчина, в якій неймовірна сила — те, що я завжди бачу в Тіні".

Реклама

"Подвійний рай" — це алюзія до кінохіта нульових "Її звали Нікіта". Бути на рівних із фантастичним вокалом Тіни зміг би лише першокласний кінообраз", — каже режисерка. Стилістка Ольга Ревуцька підкреслила концепцію "прихованої сексуальності" винятково образами total black: коротка чорна сукня David Koma, розкішна сукня до підлоги SAINT LAURENT, і головний образ кліпу — вінтажне чорне вбрання GUCCI, створене Томом Фордом для цього бренду в 1998 році. "Небезпечна сексуальність та магнетична меланхолія в кліпі "Подвійний рай" — це чіткий малюнок стилю епохи 2000-х. У роботі ми використовували вінтажні луки для достовірної автентичності", – каже стилістка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.