До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: новий сингл гурту MARU – She'd ever

She’d Ever – новий сингл молодого українського гурту MARU. MARU – проект Дениса Дудко, контрабасиста "Океану Ельзи", і відомої джазової співачки Ольги Лукачової, який був створений у минулому році. В вересні музиканти випускають дебютний альбом, а поки представили новий трек з майбутньої пластинки.

Реклама

"Коли я працював над піснею, то жартома дав їй робочу назву "Шедевр", тому що в ній відчувалася деяка хітовість", – розповідає композитор Денис Дудко. – Через деякий час з'явився текст англійською – так і народилася "She’d Ever". До речі, пісня прийшла до мене повністю за 5 хвилин у морозний вечір під час зйомок кліпу "Sparks" на Трухановому острові". Новий альбом група готує в розширеному складі – зовсім недавно до Дудко і Лукачової приєдналися Олександр Люлякін, барабанщик "Бумбокс", Денис Глінін, барабанщик "Океану Ельзи" та ще декілька музикантів.

Читайте також:

5 ключових дівчат у світі електронної музики

Что слушать на выходных: 7 треков для душной августовской лени

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.