До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: новий кліп Макса Барських на пісню "По секрету"

Макс Барських випустив новий сингл "По секрету" із шостого повноформатного альбому "1990" і відразу ж представив музичне відео на пісню.

Макс Барских в музыкальном видео на песню Макс Барських у музичному відео на пісню "По секрету"

Головним лейтмотивом нового синглу Барських стало визнання жіночої краси як найвищої сили природи. "Піснею й кліпом мені хотілося створити портрет сучасної жінки, підкреслити його багатогранність, різнохарактерність: від юної спокусливої Лоліти до яскравої фурії", — каже співак.

Реклама

Щоб екранізувати багатогранність і унікальність жіночого портрета, команда артиста вирушила до Лос-Анджелеса. За місяць до старту знімання Барських анонсував міжнародний кастинг, у межах якого понад 100 дівчат-моделей з різних країн хотіли отримати своє місце в майбутній відеороботі.

Кадр из музыкального видео на песню Кадр з музичного відео на пісню "По секрету"

"Ми шукали не просто модельну зовнішність, нам був цікавий характер жінки. Я спочатку задумав відео в стилі знаменитих кліпів Джорджа Майкла з топмоделями 90-х. Саме із цієї причини ми запросили Анну Богдан — нашу музу й близьку душу, а також дуже талановиту режисерку до співтворення збірного відеообразу", — розповів режисер кліпу Алан Бадоєв (інтерв’ю з Аланом для дебютного номера Vogue Man UA читайте тут).

Кадр из музыкального видео на песню Кадр з музичного відео на пісню "По секрету"

"Нас трьох поєднує те, що ми надихаємося енергією одне одного. Ми відчуваємо схожі моменти й дивимося на світ крізь лінзу якоїсь паралельної романтичної реальності. Крізь призму цього відео я хотіла передати образи абсолютно різної й божевільної за своєю природою жінки, якими суперечливими й передбачуваними, різними й водночас схожими ми можемо бути. Захід, дівчата й певна свобода, пошук тієї самої єдиної, пошук того самого почуття... І Макс немов гість, який зійшов з кадру 90-х. Це моя улюблена епоха в стилістиці кліпів", — каже про спільну роботу Анна Богдан.

Майже вся робота над створенням нового відео — від першого дня кастингу до постпродакшену фінального кадру — проходила в режимі онлайн між Києвом і Лос-Анджелесом, а сам знімальний процес тривав чотири доби. Технічною особливістю кліпу є той факт, що весь матеріал відзнято на вінтажну кінокамеру 8 mm.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.