До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: Макс Барських випустив альбом "1990"

9 жовтня Макс Барських презентує новий альбом "1990". Артист називає його етапним і зізнається, що з ним закінчується епоха ретровейву в його творчості — і почнеться щось нове. З моменту виходу першої платівки "1: Max Barskih" і до сьогоднішнього релізу шостого альбому минуло 11 років. До альбому ввійшли 12 треків, у яких слухач знайде дуже різні настрої.

Влітку в інтерв’ю vogue.ua Макс розповідав, що "1990" не подібний до того, що він робив раніше. "Альбом „Тумани" був ближчий до пострадянського ретровейву, до того, що слухала й любила моя мама, під що вона танцювала на дискотеках у юності, а новий альбом „1990" все-таки ближчий до європейсько-американських вісімдесятих. У ньому інша гармоніка, більше урбаністичних звуків. У цьому альбомі зріліші тексти й сміливіші жанрові рішення. Мій персонаж то падає, то підіймається із самого дна на вершину. Він зізнається в безрозсудності, але водночас готовий відповідати за свої рішення".

Реклама

Реліз нового альбому Барських відбувся на лейблі Sony Music Entertainment. Нагадаємо, що ця осінь дуже насичена для артиста: на початку жовтня Барських презентував власний модний бренд NICK VANGARD. Чому Макс Барських так горить модою і яким буде його бренд, можна прочитати в нашому великому інтерв’ю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.