До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: Джамала і її сім’я в кліпі "Вірю в тебе"

Співачка Джамала представила зворушливе відео на пісню "Вірю в тебе". Пісня присвячена батьківству, зокрема, тій ролі, яку відіграє тато у вихованні дітей, а головними дійовими особами в кліпі стали не актори, а реальні батьки. У кліпі можна побачити чоловіка Джамали Бекіра Сулейманова, а також режисера й телепродюсера Ярослава Лодигіна, який недавно став татом. Зрежисувала кліп Ганна Копилова, яка працювала з Джамалою над відео до композицій "Крила" і "Шлях додому" та знімала кліпи для Бумбокс і Pianoбой.

"„Вірю в тебе" — це пісня про віру в дітей, які обов’язково мають стати хорошими людьми, коли виростуть, — розповідає Джамала. — А ще вона про віру в себе, тому що всі ми трішки діти. Дуже складно було зняти відео на пісню, якою ти сказала вже все, що думаєш і відчуваєш. Аня Копилова запропонувала чудову ідею — у відео розповісти про батьківство. Адже в житті вже рідко побачиш поділ на суто чоловічі або жіночі професії, а ось з приводу розподілу ролей у вихованні дітей досі є стереотипи: мовляв, мама має опікуватися всім, а тато — як вийде. Ми вирішили показати реальних батьків, які проводять час зі своїми дітьми: займаються спортом, гуляють, купають, годують..."

Реклама

За словами Джамали, у відео можна побачити один день з її реального життя: зустрічі в офісі, репетиція, теплий вечір з коханим чоловіком і синами, тобто реальне життя без купюр. З’являються в кліпі й діти Джамали та Бекіра — Емір-Рахман і Селім-Ремзі. Ексклюзивне інтерв’ю Джамали про материнство для vogue.ua слухайте за покликанням.

Композиція "Вірю в тебе" ввійшла до складу нового альбому Джамали "Ми", який вийшов у світ 12 березня. Почути альбом наживо можна буде 14 травня в МЦКМ "Жовтневий палац".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.