До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: дебютний трек гурту Ofliyan

Ofliyan – новий гурт, що випустив дебютний трек на лейблі Івана Дорна Masterskaya. Його учасники – Катя Офліян та Ігор Бірюченко, в минулому – гурт "её", про який Vogue UA писав три роки тому. У першому треку "Принц" можна почути дудук і перкусію. Музиканти розповідають: "Ofliyan – це арт-поп з елементами вірменської етніки. Східні мотиви, щільний біт і відверті тексти".

Над образами музикантів тепер працює Леся Патокаодна з найуспішніших в Україні художниць костюмів, яка відповідає за концертний стиль ONUKA, Джамали та інших артистів. До слова, це вже третє переродження Катерини Офліян та Ігоря Бірюченка ще п'ять років разом з піаністом Фімою Чупахіним вони грали в харківському гурті deliKate.

Катерина Офліян

"Ми пропали з радарів через цілковитий занепад сил та ідей, – каже Катя Офліян. – А ми занадто поважаємо нашого слухача, щоб базікати з ним просто так для шуму, навіть коли сказати зовсім нічого. Тому ми мовчали. За цей рік ми отримали досвід, завдяки якому зрозуміли, що деякі речі необхідно переосмислити. Наприклад, пісні. Нам здалося, що настав час зробити свіжий і модний саунд, прикрасити наші біти ліричним дудуком, при цьому залишити у всьому нас справжніх".

Зовсім скоро гурт Ofliyan представить перший EP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.