До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: новий альбом групи Astronata

Співачка Ната Сміріна, фронтвумен харківської групи Pur:Pur і вокалістка колись популярного електронного проєкту KOOQLA, недавно запустила новий експериментальний проєкт — Astronata. Сьогодні група представляє дебютний мініальбом Universe. "Я планую, морочу голову, заламую руки, смішна у своїх істериках... А всесвіт усе так само крутиться..." Цей особливо актуальний на сьогодні рядок — з титульного треку Universe.

Група Astronata — це дует Нати й саунд-продюсера Іллі Місюри, ​​в електронних колах відомого як Dub Beans. Група заявила про себе торік. Перший успіх прийшов після підписання контракту з британським лейблом Slime Recordings, одним з найавторитетніших лейблів світової бейс-сцени. Дует випустив два релізи — "Beloved" і "Pain". Ще два вийдуть цього року. Перший мініальбом групи називається Universe не випадково. Це дійсно всесвіт дуже різних напрямів і жанрів: тут і фанк, і хіп-хоп, і рейв.

Реклама

"Я хочу, щоб наша музика асоціювалася зі свободою: свободою вибору, творчості, кохання, свободою почуттів і самовираження", — каже Ната Сміріна. — Ми писали все, що було на душі. Щиро й у лоб. Музика, яку робить Ілля, іноді випалює зсередини, вивертає. Мені ж хотілося вписатися в неї максимально органічно. У підсумку вийшло дуже відверто!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.