До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий плейлист: улюблені треки Lida Lee

Українські музиканти на прохання vogue.ua діляться з нами улюбленою святковою музикою, яка звучить у їхніх плейлистах. Цього разу про музику для гарного настрою розповідає співачка Lida Lee.

Lida Lee
Bobby Helms — Jingle Bell Rock

Ця легендарна різдвяна пісня кантрі-виконавця Боббі Гелмса стала для мене особливою традицією, адже з року в рік підготовка до новорічних свят починається саме з неї. Я дуже люблю наряджати ялинку під цю композицію.

Реклама
MONATIK, Lida Lee и Nino Basilaya — ритмоLOVE (New Year`s Version)

Лейтмотивом нашого грудня стала новорічна версія "ритмоLOVE", якою ми радо ділимося з вами. Нехай Новий рік буде набагато яскравішим!

Mariah Carey — All I Want for Christmas Is You

Не уявляю новорічного періоду без "All i want for Christmas is You". Я завжди підспівую Mariah Carey. Її гарний вокал занурює тебе в атмосферу свята з головою. Попри те, що пісня свого часу стала першим різдвяним релізом артистки, з року в рік вона й далі полонить серця мільйонів слухачів у всьому світі й щорічно входить до всіляких гіт-парадів перед різдвяними святами.

Somewhere in my memory — John Williams

Також не можу уявити собі Нового року й Різдва без фільму "Один вдома". У цьому ж фільмі звучить одна з найчарівніших композицій сезону — Somewhere in my memory. Ця гарна музика асоціюється з новорічними святами, завжди викликає мурашки по тілу і якісь особливі казкові почуття. Пісня, яка поза часом напевно огорне вас у правильний настрій — дуже рекомендую.

Nino Basilaya — Last Christmas (Cover Wham!)

Ми з Nino Basilaya теж цього року підготували музичні сюрпризи й будемо втішені, якщо вони прикрасять ваші новорічні свята.

Lida Lee — Santa Baby (Cover Eartha Kitt)

Мій новорічний сюрприз для слухачів — кавер на легендарну пісню Ерти Кітт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.