До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Power of Afrika: Іван Дорн випустив документальний фільм

Восени 2017 року Іван Дорн з командою вирушили в Уганду. В Африку музикант поїхав для того, щоб познайомитися з танцювальною командою Masaka Kids Africana і зняти з ними спільне відео на трек Afrika. Перебуваючи в Уганді тиждень, музикант зняв документальний фільм, який розповідає історію дружби Івана і Masaka Kids Africana.

Ця історія почалася з Instagram: Дорн разом з другом, дизайнером Бічоллою Тетрадзе побачив Instagram-сторінку Masaka Kids Africana і зацікавився хлопцями.

Реклама

Masaka Kids Africana – це колектив дітей з Уганди, віком від двох років. Батьки більшості з них загинули або в громадянській війні, або від хвороб. Колективом керують двоє молодих танцівників, які не тільки вчать хлопців танцювати, а й соціалізують їх. Приїхавши в Уганду, Дорн і його команда виявили, що у танцювальної студії немає ні стін, ні даху над головою і вирішили організувати збір коштів на будівництво будинку і танцювальної студії для Masaka Kids Africana. Після кліпу Дорна програмою допомоги Masaka Kids Africana зацікавилися кілька танцювальних шкіл з Нью-Йорка, а також канал CNN.

Режисером і оператором 47-хвилинного фільму Power of Afrika стали Гена Трунов і Кирило Філіппов – дует, який створив серію документальних картин про тури Дорнабанди, а також кліп молодої української виконавиці Аліни Паш Bitanga. Сам Дорн зараз, за його словами, пише хіп-хоп альбом, а найближчий концерт Дорнабанди відбудеться у Києві 1 червня в таємному місці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.