До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поцілунок метелика: Лана Дель Рей випустила новий кліп

Лана Дель Рей опублікувала на своєму YouTube-каналі кліп на нову пісню Mariners Apartment Complex. Сірчано-біле відео, як завжди у Лани Дель Рей, вдалось романтичним: в кадрі хвилі, неспокійний океан і сама Лана, яка розмовляє по телефону і ловить метеликів.

Прем'єра пісні відбулася на шоу BBC Radio 1. Продюсером треку став Джек Антонофф, який працював над торішніми альбомами Тейлор Свіфт, Lorde і St. Vincent. Чорно-білий кліп на пісню зняла фотограф Чак Грант, молодша сестра Дель Рей.

Реклама

У своєму інтерв'ю Лана розповіла, що ця пісня про розрив між сприйняттям і реальністю в стосунках. Mariners Apartment Complex – один з двох нових синглів, які співачка обіцяла випустити цього місяця. Вихід другого синглу Venice Bitch запланований на 18 вересня. Під час свого інтерв'ю BBC Radio 1 Дель Рей також розповіла, що новий альбом буде випущений 2019 року і що вона працює над збіркою поезії, яку планує опублікувати також наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.