До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поцілунки: Луна представила новий кліп

Співачка Луна представила відео на пісню "Поцілунки" з нового альбому "Острів Свободи". Сама співачка розповідає, що "Поцілунки" – це знахідка для любителів посумувати.

"Ця пісня по-особливому дорога для мене. Перша частина композиції запозичена з вірша Роберта Бернса, в перекладі Самуїла Маршака, друга ж частина написана в співавторстві з моїм другом. Ця пісня про ту любов, яка триває в інших світах, в цьому прихована важко відчутна, містична надія на дар вічності", – продовжує співачка.

Реклама

Кліп на "Поцілунки" був знятий частково на католицькому цвинтарі у Львові, частково в квартирі бабусі співачки. "Ми зробили авангардний монтаж в традиціях фестивального кіно, плани тягнуться так само сокровенно, як дерева на екрані тягнуться до неба", – розповідає Луна і додає, що якщо під час перегляду кліпу захочеться плакати, то стримувати себе не потрібно.

Читайте також:

Луна випустила кліп на пісню "Друг"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.