До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає група Son Lux

3 жовтня з новим альбомом в Києві виступить група Son Lux, яка з відмінним смаком поєднує в своїй музиці построк і електроніку. Соліст і засновник групи Раян Лотт поділився з Vogue.ua музикою, яка його надихає.

1. Hanna Benn "Unfasten"

Реклама

У Ханни вельми еклектичний смак у музиці, який вона дуже вдало проектує на свої власні пісні. Ми це зрозуміли, коли гастролювали з нею на початку цього року. Вона може однаково захоплюватися Бенджаміном Бріттеном і Бейонсе, і з таким же задоволенням слухати саундтрек з відеоігри ToeJam & Earl перед виходом на сцену. В її треку "Unfasten" є ідилія між ударними і клацанням, змішана з чарівним вокалом, шепотом і м'яким звучанням струн.

2. mmph "Blossom"

Цього року творчість mmph вразила нас наповал. У цьому синглі відчувається якась перебудова реальності, через різноманітність звуків: від шуму вітру на полях і потріскування вогню, до відчуття космічного вакууму, який наштовхує на візуальні картинки в стилі Девіда Лінча.

3. aYia "Ruins"

У aYia є цікава здатність одночасно інтригувати і лякати слухача. Їх ідентичність сформувалася, опираючись на повсякденні речі, але, при цьому, їх музика звучить дуже незвично. "Ruins" змушує чекати чогось ще невідомого, при цьому є відчуття, що сам трек як наче спостерігає за слухачем зі сторони.

4. MXXWLL "jams"

Легкі і прості – всі треки з платівки "Beats vol. 1" прекрасні.

5. Gabriel Garzón-Montano "Golden Wings"

Кожного разу, коли я починаю слухати цю пісню, мені здається, що я можу її вимкнути, але вона все-одно звучатиме. Кожен блок цього треку дуже змістовний, густий і наповнений інерцією; у кожного елемента є власний посил. Мені особливо подобається бас в приспіві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.