До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає гурт Circа Waves

1 листопада в Києві виступлять зірки британського інді-року Circa Waves. Перший концерт гурту та презентація нового альбому What's It Like Over There? відбудеться в межах програми Selector Live Британської ради. Напередодні приїзду до Києва соліст гурту Кіран Шудал розповів, яка музика звучить у його плейлисті.

On melancholy hill – Gorillaz

Справжній майстер-клас з мелодійності. Мелодія і синтезаторна лінія заразливі, при цьому не наполегливі і не агресивні. Хоч це електронний трек, у цій пісні є щось дуже людяне.

Реклама
When you were young – Killers

У пісні є щось, що завжди мене заводить. У підсумку, це схоже на індікомпозицію, але не багато людей розповідають історію так само добре, як соліст Брендон Флаверс. У цій пісні теж немає хору, але неймовірно, що вона так мене зворушує.

Here, There and Everywhere – The Beatles

У цьому списку відтворення обов'язково повинен бути трек The Beatles. Неможливо вибрати фаворита, але Here, There and Everywhere – точно у моєму топ-20. І мені, гадаю, не потрібно пояснювати, які чудові The Beatles.

Breezin – George Benson

Є певні пісні, які звучать у моїй голові весь час. Чомусь гітарна лінія у пісні Джорджа Бенсона залишилася зі мною з моїх 15 років. Це справжній грув. Пісня гарна й нова для попереднього розігріву за сценою перед концертом.

Music for Airports – Brian Eno – track 1

У турах я часто буваю неспокійним, це моя пісня, щоб відволіктися. Схожа на великі і теплі музичні обійми. Ідеальна для того, щоб заснути в далекому польоті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.