До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає діджей Макс Купер

1 листопада в ДК "Куренівка" відбудеться вечірка Burning Halloween. Її хедлайнер – британський електронний музикант Макс Купер. Він генетик, який отримав докторську ступінь з біології. Музикою почав займатися ще в 90-ті роки в рідному Белфасті, і з тих пір наука і творчість співіснують у житті виконавця. У Києві Макс Купер представить новий альбом Yearning for the Infinite – як каже музикант, це аудіовізуальний роздум про нашу одержимість недосяжним. Напередодні приїзду до Києва музикант розповів, яка музика звучить у його плейлисті.

Макс Купер
Lusine – Retrace

Останній реліз від одного з моїх улюблених авторів електронної музики. Красиві гіпнотичні мелодії і тонка деталізація, зроблені за найвищими стандартами.

Реклама
Ben Lukas Boysen – Only in the Dark

Якщо я почуваюся напруженим або засмученим, то слухаю цю музику: допомагає побачити проблеми в перспективі. Музика затьмарює мої незначні людські проблеми своєю силою. Шедевр від Бена Лукаса Бойсена.

Alix Perez – Poison Ivy

Один з моїх улюблених продюсерів. Футуристичний барабан і бас! Приємно слухати на великій, добре налагодженій звуковій системі з точним стереофонічним полем.

Barker – When Prophesy Fails

Пишна, чудова синтезаторна робота. У Баркера є багато таких творів, але це мій особистий фаворит, що перебуває десь між техно і ембієнтом з пульсуючим тонким ритмом і почуттям.

Trentemoller – Take Me Into Your Skin

Оригінальний твір: клацання, деталізація, мелодії, динаміка в умовах тривожної "клубної" музики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.