До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає діджей Anna Dubowick

У кінці минулого року в галереї "Лавра" відкрилася виставка молодої художниці і діджея Anna Dubowick. З Vogue.ua Анна поділилася улюбленою музикою, яка її надихає.

Анна Дубовик
Aphex Twin – Selected Ambient Works 85-92

Дебютний студійний альбом Aphex Twin у жанрі ambient techno, який я привезла з Лондона на вінілі. Одні з улюблених треків в альбомі – Pulsewidth і Xtal.

Реклама
Trent Reznor & Atticus Ross – Just Like You

Trent Reznor і Atticus Ross створюють неймовірні саундтреки до фільмів. Треки я слухаю в дорозі, на прогулянці, під час створення нових картин. У моєму випадку вони сприяють внутрішньому діалогу – і, як наслідок, натхнення стукає у двері з новими ідеями.

The Cure – Pictures Of You

Pictures of You був моїм вірним супутником під час першої поїздки в Лондон. Я гуляла пішки по 20 км в день, проводжала заходи сонця й теплі літні вечори на набережній Темзи і слухала The Cure і джаз. А потім спонтанно потрапила на концерт групи в Hyde Park на фестивалі British Summer Time – і цей досвід надихнув на одну з моїх нових картин.

Sade – Is It A Crime

Без коментарів. Богиня.

Boards of Canada – Nothing is Real

Мабуть, якби мене попросили описати життя за допомогою одного трека, я б вибрала одну з композицій Boards of Canada. Треки екзистенційні, меланхолійні і, безумовно, прекрасні.

Bohren & Der Club Of Gore – Sunset Mission

Sunset Mission (2000) – один з улюблених альбомів німецької джазової групи Bohren & der Club of Gore. 1992 року вони придумали сплав джазу і ембієнту, який самі охарактеризували як "ембієнт з моторошнуватої суміші повільних джазових балад, Black Sabbath і уповільненого звучання Autopsy"

Angelo Badalamenti – Silencio

Девід Лінч дуже вплинув на мене. Тому композиції Анжело Бадаламенті грали на відкритті моєї виставки в галереї "Лавра". Це був мій "tribute" тандему Бадаламенті і Лінча.

Фото: Zhilyova Lingerie x Maison Seasons

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.