До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: 8 треків для того, щоб зустріти осінь

Міша Бондарєв, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка увійшла в шортлист престижної премії Webby Awards, продовжує створювати для Vogue.ua мікс з найкращої нової музики. Цього разу це півгодини треків, з якими можна зустріти осінь.

У цьому мікстейпі я хочу познайомити вас з добіркою мого друга і колеги Nemo – талановитого діджея, резидента 20ft Radio і завсідника вечірок East Kultur, з яких він відібрав півгодини нової музики в дусі "оксамитового вайбу для оксамитового сезону". Приготуйтеся вирушити в пригоду по найцікавіших записах цього року, з передвечірнього тропічного ембієнту до легкої танцювальної електроніки, звучання якої вразить вас своєю винахідливістю і небанальними рішеннями. Цей мікс – відмінна музична кульмінація для літа 2018-го, і я висловлюю подяку Nemo за сприяння в створенні цієї прекрасної добірки, справжнього подарунка для читачів Vogue Ukraine. У добірці використана музика Jura Soundsystem, Inoue Shirabe, Orquesta de las Nubes, Clan Caiman, Mehmet Aslan, Hobta і Dengue Dengue Dengue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.