До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: 5 треків від берлінського дуету Modeselektor

1 грудня на вечірці Promin' в Києві виступить берлінський електронний дует Modeselektor. Напередодні Герно Бронсерт і Себастьян Царі вибрали п'ять найважливіших треків Modeselektor, які вони обов'язково відіграють в Києві.

Kill b´Bill vol4.

Цей трек з'явився під час живих виступів 2003 року. Ми тоді грали його в найрізноманітніших версіях без будь-якої ідеї зробити з нього повноцінний запис. Згодом, 2004-го, ми почали повільно працювати над студійною версією, і це був якийсь хаос. У сукупності це зайняло майже два роки, щоб зробити ідеальний, унікальний трек – з відбитком Modeselektor на ньому.

Реклама
Vote or Die

Трек з'явився під час виборів в США, в листопаді 2004 року. Тоді Джордж Буш виграв вибори. Через 4 роки саме почалася турбулентність на Близькому Сході – і ви знаєте ... Цей трек, ймовірно, є повідомленням всім людям, щоб вони чинили правильно. geht das? Right erklärt – голосувати або померти – це повідомлення для світу.

The Black Block

Після нашого першого альбому (Hello Mom!), ми взялися за роботу над платівкою Happy Birthday. Як мені здається, трек The Black Block став результатом "вдосконалення" нашого особистого визначення техно. У ті часи ми грали дуже багато – близько 120-140 шоу на рік. Більшість треків тоді ми розробляли в літаках, готельних номерах і закінчували роботу над ними в огидних студіях.

Suckerpin

Дехто каже, що Suckerpin – маленька сестра або брат The Black Block. Так, щось в цьому роді ... Його мета полягала в тому, щоб створити техно-трек в більш повільному темпі. І все спрацювало!

Berlin feat. Miss Platnum

2011 року ми випустили наш третій альбом за дуже короткий час, всього 12 тижнів. Berlin ніколи не планували як запис з вокалом. Але, пам'ятаю, ми запросили Miss Platnum в нашу студію, щоб розвинути вокал для альбому German Clap, і нічого не вдалось. Потім ми дали їй кілька незавершених треків заздалегідь. Вона зробила демо-вокальну версію Berlin для нас – так за одну ніч і з'явився цей запис.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.