До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка TAYANNA випустила мініальбом "Жіноча сила"

Новий альбом "Жіноча сила" співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) присвячує "сильним жінкам, які самі визначають своє життя". До EP увійшли п’ять різнопланових треків. Альбом вийшов танцювальним і динамічним: разом із саундпродюсером Віталієм Телезіним TAYANNA експериментує з естетикою 80-х, використовуючи в піснях "Ейфорія" та "100 днів" елементи євродиско й синтипопу, підсилюючи ефект вінтажним синтезатором. А в лід-синглі "Жіноча сила" продовжує історію свого гіта "Фантастична жінка", що став два роки тому візитною карткою TAYANNA.

"Робота над альбомом тривала близько року: писала пісні, відбирала, записувала на студії й паралельно знімалася в телевізійних програмах, їздила з концертами й виховувала сина Данієля, — розповідає TAYANNA. — У такому ритмі й потоці створювалася платівка. Всього до неї ввійшли п’ять українськомовних треків. Назва EP "Жіноча сила" — символічна для мене, нині відчуваю свою жіночу силу вповні. Всі пісні світлі, з життєствердним текстом. У них багато правди й мотивації для жінок".

Реклама
TAYANNA

Обкладинка альбому, присвяченого жіночій силі, виготовлена за принципом контрасту. Ми бачимо співачку в дуже жіночному, легкому образі Paskal — сукні у формі серця. Над створенням обкладинки працювали продюсер співачки Алан Бадоєв, продюсер знімання Сергій Троско і фотограф Ксенія Каргіна.

TAYANNA

Нову платівку співачки вже встигли послухати колеги. "Прослухав одним духом, перебуваючи в Одесі під спекотним сонцем, — каже Monatik. — Для мене головне, щоб музика викликала емоцію, асоціації з майбутнім й спогади про минуле, огортала й обігравала собою декорації навколо. Тут все сталося. Тембр TAYANNA — її персональний інструмент, особливий і витончений. З роками він набув здатності полонити думки й душу, що надзвичайно важливо для артиста. Ось і в цьому EP виникає відчуття легкості як у виконанні, так і в продакшені. Чітке розуміння, що люди, які працювали над ним, отримували щиру насолоду від процесу, а тепер утішитися ним дістали змогу й ми — чого всім і рекомендую".

TAYANNA

Олександра Зарицька, вокалістка групи KAZKA, зізнається: "Дуже ніжна й романтична TAYANNA і її „Жіноча сила". Зворушливі пісні, цікаві, настроєві тексти, сповнені натхнення й безмежної віри. „Жіноча сила" для тих, хто любить серцем і вірить у силу кохання".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.