До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Alloise презентує новий проєкт VCHASNO

Співачка Alloise приготувала сюрприз для своїх слухачів. Два місяці тому вона представила мініальбом Bare Nerve, а сьогодні презентує новий музичний проєкт VCHASNO. Це спільний проєкт Alloise та португальського поета українського походження Могні Рарчі. Вони познайомилися у Венеції і поет подарував Alloise книгу з власною поезією. Творчість нового знайомого надихнула Alloise і вона створила пісню на його вірші. Так і почалася ця історія.

"Для мене важливо, щоб попмузика, яку ми створюємо, містила в собі частину живого й несподіваного мистецтва", — зазначає Alloise. Перший EP проєкту "Чари" — можливість зрозуміти, що випадкових знайомств не буває. Мистецтво — це здатність створити цілісність із мільярдів частинок. Тому справжні чари — завжди поруч із нами".

Реклама

Alloise — одна з найяскравіших українських вокалісток, у минулому — учасниця гурту Gorchitza. Після запуску сольного проєкту у 2012 році співачка випустила дві повноформатні платівки Bygone (2013) і Episodes (2016) та мініальбом Bare Nerve (2020) і здобула звання найкращої української артистки за версією MTV EMA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.