До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пісні про кохання: плейлист TAYANNA

Напередодні Дня Святого Валентина українські музиканти діляться музикою, яка створює їх романтичний настрій. У цьому плейлисті – 5 треків від Тетяни Решетняк (TAYANNA), яка вже 9 березня відіграє концерт у клубі Bel Etage.

TAYANNA
Lady Gaga – Shallow

Чудовий трек Shallow, за який Леді Ґаґа і Бредлі Купер отримали Греммі в номінації "Найкраще поп-виконання дуетом", – це історія про те, що поки ми не розучилися кохати і прощати, ми –непереможні.

Реклама
Jessie Ware – First Time

Цей трек не так давно в моєму плейлисті. Особливо люблю його вмикати, коли у мене меланхолійний настрій. Пам'ять відразу підтягує потрібні спогади з перших важливих для вас двох зустрічей: прогулянки по вулицях, образи коханої людини, що застрягли в пам'яті назавжди. Ловлю кайф від виконання цієї пісні.

Justin Timberlake – Supplies

Джастін Тімберлейк як ніхто інший знає толк в піснях, які надовго засідають в голові. Не знаю жодної жінки, у якої він не викликав би приємне тремтіння в тілі. А сингл Supplies не схожий на звичну для нього манеру виконання. Модний грув у стилі New school R'N'B і мелодійним звуком сітари робить трек свіжим і оригінальним.

Daniel Caesar – Freudian

Музикант, чия творчість згодом поглиблюватиметься і розширюватиметься. У цього артиста в голові кохання, як, можливо, і має бути у R&B-співака. Він думає про вічні речі. Його трек Freudian, який увійшов в однойменний дебютний альбом, просочений цим прекрасним почуттям і чудовий для вечора Дня всіх закоханих.

H.E.R. – Focus

Чистий вокал цього треку змушує в якійсь мірі абстрактно сприймати саму музику, налаштовує на релакс. Достатньо увімкнути пісню, заплущити очі і пережити кожне слово, щоб це відчути.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.