До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA випускає новий альбом

22 березня виходить альбом MOZAЇKA гурту ONUKA. Невеликий тизер альбому вже сьогодні можна послухати на Vogue.ua.

MOZAЇKA – другий повноформатний альбом гурту. Над ним лідер групи Ната Жижченко і саундпродюсер Євген Філатов працювали більше двох років. "MOZAÏKA нарешті склалася, але ще рано говорити про результат, – розповідає Ната. – Для нас головне реакція публіки, подивимося, як вони відреагують 22 березня, а потім і на концертах. До лонгплею увійшло десять треків, у кожного з яких свій настрій, передісторія і місце не тільки в творчості ONUKA, а й в моєму житті".

Реклама

У новій платівці, як і попередньому альбомі VIDLIK, присвяченому Чорнобильській катастрофі, багато особистих тем. Одна з них – самотність серед публічних людей. Їй присвячений трек ALONE. "Самотність публічних людей – тема, про яку не прийнято говорити вголос, – коментує Ната. – Відомі люди – музиканти, артисти – повинні слугувати прикладом для інших. Їм не можна здаватися слабкими, вразливими. Але ця проблема існує".

На створення треку музикантів наштовхнула історія популярної ірландської співачки Шинейд О'Коннор. "Спонтанне відеозвернення Шинейд, записане співачкою в номері готелю, і опубліковане в Facebook влітку 2017 року з хештегом #OneOfMillions, викликало шквал репостів в соціальних мережах, – продовжує Ната Жижченко. – Це був крик про допомогу людини, доведеної до відчаю". У лічені дні відео подивилися два мільйони людей. "Я просто не розумію, як людина може бути настільки самотньою", – зі сльозами на очах говорила співачка, чий хіт Nothing Compares 2 You – класика поп-музики дев'яностих".

Весь альбом можна буде почути 22 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.