До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Woman power: новий кліп бельгійської співачки Сільві Кройш

Вокалістка з Антверпена, Сільві Кройш, представила перший сольний кліп. Про Сільві заговорили два роки тому, як про солістку групи Warhaus, а її сольний проект 2018 року підтримали ключові світові медіа: від The New York Times до Vogue USA. Відео на трек Please to Devon зняв режисер Лукас Донт, чий фільм "Дівчинка" про трансгендерну дівчину отримав приз за найкращий дебют на Каннському кінофестивалі 2018 року. Креативний директор кліпу – Алессандро Каннелі.

Як завжди у Сільві, і пісня, і чуттєвий кліп, присвячені одній темі – бажанню бути коханою. У кліпі немає нікого крім Сільві: всі чотири хвилини відео вона самозабутньо, тривожно і одночасно вільно танцює під ламані ритми свого треку. Атмосферне відео зняте на 16-мм плівку і нагадує короткометражний фільм, зроблений в театральній естетиці. За чотири хвилини харизматична Сільві встигає змінити п'ять образів: частина з них – вінтаж з її особистого гардеробу, а червона сукня-сорочка – з колекції Ann Demeulemeester. В її показі Сільві Кройш кілька років тому брала участь як модель.

Реклама

Трек Please to Devon увійде в дебютний сольний альбом артистки. Сільві заснувала свою першу групу Soldier's Heart у 16 років, коли вивчала мистецтво в Антверпені, і тільки в 27 років зважилася на сольний проект. Альбом представить вже цього року. "Коли я була в групі, я була в зоні комфорту, тому що завжди могла покластися на когось іншого, – сказала Сільві в інтерв'ю Dazed. – У якийсь момент я просто зрозуміла, що мені потрібно вибратися з цього кокона. Я пішла з групи, і ніколи не почувалася сильнішою і вільнішою, ніж зараз".

Сільві сама пише тексти і музику до всіх треків, і каже, що завжди пише про те, що пережила сама, але не соромиться додавати в особисті історії трохи драми – як у кіно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.