До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічний Київ очима Мішель Андраде у кліпі на нову пісню "Без сну"

Новий сингл Мішель Андраде "Без сну" – історія про найглибші смисли. Після тривалого Spanglish-періоду у своїй творчості та тревел-ери у кар'єрі, Мішель повертається з треком та кліпом, знятим у нічному Києві.

"Так, ми всі – різні люди, з різними думками та поглядами. Але хоч би якими ми були різними, нас об'єднує ніч – час натхнення, свободи, яскравих фарб, любові до життя і самого себе. Моє покоління – люди, які живуть у шаленому ритмі, але вони кайфують від усього, що роблять. Тому ми знімали кліп уночі, у ньому немає акторів – зібралася компанія тих, хто зі мною на одній хвилі", – розповідає співачка.

Реклама

У відео вона мчить на швидкості в автомобілі, з-під коліс якого летять іскри, їде задки на квадроциклі, "ширяє" над автомагістраллю і навіть релаксує у русі – зустрічає світанок у відкритій фурі, що летить містом.

"У відео немає хореографії, надуманих образів та нав'язаних історій. Мені хотілося показати Мішель такою, якою вона сама почувається. Їй подобаються тачки, мотоцикли, живе світло та динаміка. Вона може бути пацанкою, яка кайфує від стріту, але водночас одягти сексівбрання і проїхатися в ньому на квадроциклі, підкоривши всіх навколо. У цьому контрасті вона органічна", – коментує Олексій Бондар (BONDAR), режисер кліпу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.