До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Не бійся": новий трек співачки ROXOLANA

ROXOLANA символічно представила новий трек саме 21 липня – через тиждень після ракетного обстрілу у Вінниці, в якому постраждала її команда. Драматичну композицію "Не бійся" співачка створила у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді так і не наважилась її випустити, адже ввважала, що у такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих композицій. Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до власної пісні.

Нагадаємо, що 14 липня центр Вінниці зазнав жорстокого обстрілу з боку російських окупантів. Жертвами теракту стали 30 українців – серед них Женя Коваленко, помічник звукорежисера, який приїхав до Вінниці в межах благодійного туру співачки ROXOLANA.

Реклама

"Поки що ми відмінили концерти, адже частина нашої команди ще потребує лікування, але ми не зупиняємось, – розповідає артистка. – Пісня "Не бійся" саме про це. Щодня ми втрачаємо рідних, близьких, друзів і побратимів. В такі моменти хочеться опустити руки і зупинитись. Зізнаюсь, так було і в нас у перші дні після теракту у Вінниці. Ми не розуміли, як зможемо далі продовжувати робити свою справу. Але це саме те, чого домагається росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. В такі моменти потрібно пам’ятати, що ми не самотні. Не потрібно боятися".

Лірик-відео до пісні авторка створила сама. В його останніх кадрах можна побачити імена українців, які загинули внаслідок ракетних ударів, нанесених росіянами по Вінниці 14 липня 2022.

Обкладинкою до треку стало фото, яке зробив звукорежисер туру "Тримайся" Андрій Єреденко у зруйнованому Будинку офіцерів в день теракту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.