До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Настя Каменських заспівала з Black Eyed Peas на підтримку України

Українська співачка Настя Каменських і популярні латиноамериканські виконавці підтримали український народ під час церемонії вручення премії Latin American Music Awards 2022, яка пройшла в ніч з 21 на 22 квітня в американському Лас-Вегасі.

Церемонію вручення премії Latin American Music Awards 2022 відкрив гурт Black Eyed Peas з піснею Where Is The Love, до виконання якої долучилася Настя Каменських, а також артисти Ozuna, CNCO, Prince Royce, Sofia Reyes, Farrukko та інші. Виступ був присвячений Україні та українському народу, який героїчно бореться за свою свободу з російськими окупантами. Фронтмен гурту Will.i.am продемонстрував свою солідарність з українцями й додав у текст пісні слова Pray for Ukraine. "Декораціями" виступу стали кадри нищівної війни, зокрема, фото постраждалих мирних жителів та зруйнованих міст в Україні.

Реклама

У дописі на своїй Iнстаграм-сторінці Настя Каменських подякувала організаторам і всім причетним за можливість виступити на Latin American Music Awards 2022. "Цьогорічна @latinamas була присвячена світу і почалася з пісні Where Is The Love, яка закликає до відновлення миру в Україні. Я дуже вдячна @blackeyedpeas за те, що цей трек сьогодні показав солідарність з Україною. За те, що ти @ iamwill співав Pray for Ukraine. За те, що видатні @ozuna @cncomusic @princeroyce @sofiareyes @farruko @chiquis @tiagopzk @chesca @emiliamernes @mariabecerra приєдналися до цього виступу. Я неймовірно вдячна всім артистам, що приєдналися до цього виступу, вдячна організаторам премії за солідарність з Україною. Ви не уявляєте, наскільки це важливо для нас, українців!", — написала співачка.

Також під час музичної церемонії у Каменських була можливість звернутися до глядачів та гостей премії. Настя виголосила зворушливу промову й закликала не забувати про війну в Україні: "Війні немає місця в сучасному світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну. Говоріть про неї, підтримуйте її як тільки можете. Тому що свобода зараз має інше ім'я. Свобода – це Україна".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.