До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надя Дорофєєва оголосила про запуск власної NFT-гри

Надя Дорофєєва оголосила про запуск власної NFT-гри й особисто представила першого персонажа на конференції The Conference.NFT, яка відбулася в Києві 27 листопада.

DOROFEEVA Надя Дорофеева NFTDOROFEEVA

У фіналі своєї презентації DOROFEEVA відкрила аукціон: до 16:20 5 грудня персонажа можна придбати. Цей спільний проєкт розробляють MOZGI GROUP і SpaceSeven, новий торговий майданчик для NFT. Вихід NFT-гри IDOLLS від DOROFEEVA запланований на весну 2022 року.

Реклама

DOROFEEVA — одна з перших українських артистів, хто звернув увагу на швидко розвиткову сферу NFT. Співачка й інфлюенсерка вирішила підійти до теми NFT нестандартно — створити цілий усесвіт як гру, що існуватиме й розвиватиметься цілком самостійно.

DOROFEEVA Надя Дорофеева NFTDOROFEEVA

Презентована на конференції IDOLL DOROFEEVA — це NFT-персонаж, ідол майбутнього, який поєднує в собі різноманітні атрибути, таланти і якості, якийсь "універсальний артист". Ідея гри й кожен персонаж уособлюють переконання артистки: нині не досить бути просто медійною персоною або співачкою — треба розвиватися, бути багатогранною і поєднувати в собі безліч талантів і навичок. Перший персонаж, якого показали на конференції, стане прабатьком усіх наступних.

DOROFEEVA Надя Дорофеева NFTIDOLL

Охочі зможуть придбати так звану капсулу, у якій будуть приховані три унікальні персонажі. Покупець не знатиме, які саме персонажі там є. Розпакувавши її, можна вирішити: залишити всіх трьох і далі збирати колекцію; продати будь-яку окрему IDOLL чи, купивши "зоряного пилу", схрестити їх і дістати потомство — нову унікальну IDOLL, яка матиме геть несподіваний набір атрибутів і рис.

"Мене дуже цікавить тема NFT, і мені хочеться бути однією з перших, хто в неї зануриться й популяризує серед своєї аудиторії. Для мене NFT — це новий виток у сучасному мистецтві, новий формат, у якому ми творитимемо, генеруватимемо й утілюватимемо нестандартні ідеї. Мій IDOLL — NFT-персонаж з моїми впізнаваним рисами й стилем, але не моя копія; не фанова лялька, а об’єкт мистецтва. Ми дали волю фантазії та створили унікального, сміливого, яскравого персонажа — ідола майбутнього з безліччю талантів і вмінь", — розповідає Надя Дорофєєва.

Для довідки: NFT (non-fungible token — невзаємозамінний токен) являє собою унікальну одиницю даних, актив, який зберігається в цифровому каталозі — блокчейні — і є невзаємозамінним. Наприклад, NFT може бути будь-яка картинка, світлина, відео, анімація, аудіо файл тощо. У той час як копії цих цифрових елементів доступні для всіх, NFT відстежуються в блокчейнах, щоб надати власнику підтвердження права власності, яке не пов’язане з авторським правом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.