До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музичного фестивалю Coachella у 2020 році точно не буде

Головний американський музичний фестиваль Coachella офіційно скасовано у 2020 році. Спочатку подію, яка щорічно проходить у квітні в пустелі міста Індіо, було перенесено на жовтень через спалах коронавірусу, але тепер стало відомо, що фестиваль і зовсім не відбудеться у 2020 році. Таке рішення організатори ухвалили через нестабільну й невизначену ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції. "Я стурбований зростанням показників і тим, що ситуація може погіршитися цієї осені", — сказав працівник системи охорони здоров’я Кемерон Кайзер.

Coachella 2019

Нові дати музичного фестивалю поки невідомі. У 2020 році хедлайнерами фестивалю були обрані Rage Against The Machine, Тревіс Скотт і Френк Оушен. До лайн-апу також увійшло безліч інших популярних артистів, серед яких Calvin Harris, Charli XCX, Megan Thee Stallion, Lil Nas X, DaBaby, Flume, Лана дель Рей, FKA twigs, Дензел Каррі. Організатори фестивалю поки не повідомляють чи будуть вони в програмі наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.