До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фанатам гурту "Мумий Тролль" присвячується: Gosha Rubchinskiy X Mumiy Troll

Гоша Рубчинський – один з небагатьох жителів пострадянського простору, про якого так багато говорять світові модні видання. Він, у свою чергу, в усіх своїх колекціях демонструє модний сьогодні "eastern" блок і пострадянську естетику. Редакторів та байєрів з усього світу він привозив на показ до Калінінграду, ввів у моду кирилицю, а наступний показ проведе в Санкт-Петербурзі. Сьогодні ж у продаж надійшла лінійка Gosha Rubchinskiy, присвячена його улюбленому гуртові юності – "Мумий Тролль".

Капсульна колекція складається з футболок, світшотів, а також однієї дошки для серфінгу, яку не можна буде придбати. Її можна буде побачити тільки в Dover Street Market в Лондоні, де й продаються речі Gosha Rubchinskiy X Mumiy Troll. Знімати лукбук команда Рубчинського їздила до Владивостока, рідного міста Іллі Лагутенка. Героїнями зйомки стали дві доньки соліста гурту, місцеві жителі міста та друзі Гоші Рубчинського.

Реклама

Запуск колекції приурочений дебютному альбому "Морская", гурту "Мумий Тролль", який вийшов рівно 20 років тому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.