До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK представив анімаційний кліп на трек "С.О.В.А."

MONATIK презентував нову відеороботу в мультиплікаційному стилі. Улюблена для багатьох пісня "С.О.В.А.", що ввійшла до третього сольного альбому "LOVE IT ритм", дістала розвиток у тривимірній комп’ютерній анімації. Реліз відбувся ексклюзивно на міжнародній конференції Vogue UA Conference.

Своє прочитання треку зрежисував 2D і 3D-ілюстратор ELLS WAKE. Усередині відео моделюються прості й складні фігури з відсиланням до творчості артиста, є віртуальне освітлення, матеріали й діють закони фізики. Всього у відеороботі було анімовано понад тисячу кадрів.

Реклама

Сам MONATIK розповідає, що головний ідейний шлях пісні — внутрішня сила людини, що навчилася бути сильнішою за емоції розчарування в людях. Про це він поділився у своєму блозі Instagram. "Велика сила людини й стати сильнішим від усього цього — головний ідейний шлях пісні. Вона викликана емоціями другими, емоціями розчарування. Такі пісні теж потрібні, щоб закарбувати, запам’ятати й ставати сильнішим. Щоразу, прослуховуючи її в разі потреби", — написав музикант.

Детальніше про Vogue UA Conference 2021 за посиланням.

Партнери конференції: Алькор Д, Solo for diamonds, ЦУМ Київ, BMW, Академия ДТЭК, UNIT CITY, OLL TV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.