До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Мені так бракує тебе": дебютний кліп хореографа Діми Жука

Співачка Тіна Кароль продовжує проєкт "Молода кров" на підтримку молодих музикантів. Цього року в проєкті бере участь хореограф Діма Жук, який дебютує як співак. У межах проєкту "Молода кров" записано його перший сольний альбом, реліз якого заплановано на осінь. Сьогодні ж артист представляє дебютний кліп на пісню "Мені так бракує тебе".

"Мені так бракує тебе" — це пісня про кохання в розлуці під час війни. Війна проклала між закоханими тисячі кілометрів телефонних гудків. Замість теплих обіймів тепер у наших руках холодне світло екрана телефона", — каже Діма Жук. Зрежисувала кліп Катерина Мінгазірова.

Реклама
Діма Жук

"Я була здивована, що Діма не лише обдарований хореограф, а й пише сучасні, потенційно успішні треки. Послухавши авторські пісні Діми, я зрозуміла, що це і є „Молода кров". Він майстерно поєднує танцювальну культуру та музичний мейнстрим. Проєкт „Молода кров" відкриває імена артистів нової формації, саме таким є Діма Жук", — каже Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль запустила проєкт "Молода кров" до Дня Незалежності у 2021 році. Його місія — відкривати широкій аудиторії нові імена українських артистів. До альбому "Молода кров" увійшли дуети Тіни з Wellboy, Latexfauna, Cам на Сам, KAZKA, Alina Pash.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.