До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Медленные танцы": дебютний альбом Ярослава Глобіна

Ярослав Глобін — запам’ятайте це ім’я. Сьогодні, 14 травня, виходить його дебютний альбом — EP "Медленные танцы", який багато хто з нас напевне слухатиме на повторі цього літа. Глобін — 25-річний музикант з Одеси. Його дебютний альбом — це легкий і пам’яткий інді-попблюз, у якому, як зізнається сам Глобін, відчутний вплив як Тома Вейтса й Morphine, так і Каньє Веста й Ассаї.

Ярослав Глобін

До дебютного альбому Глобіна ввійшло всього чотири треки, від танцювального "Дневная ночь" до поетичної композиції "Бесконечно-вечное". На своїй сторінці в інстаграмі музикант розповів про те, як створював альбом. "Якось я прийшов до музики, і вона стала мені показувати життя. Здебільшого це була тусівка, але як поруч із людьми ми можемо бути у своєму середовищі, так і є періоди, коли без людей, як без сумнівів. Я писав музику в повній ізоляції ще до корони. У ній те, що може тішити й розслабляти. Тепер, коли через самобутність пройшло багато людей, можливо, це стане одним з містків до взаєморозуміння".

Реклама

Перший альбом Глобіна виходить на лейблі Bitanga Blood, який заснувала артистка Аліна Паш.

Ярослав Глобін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.